Gratis föreläsning till NPF föräldrar

En gratis föreläsning som kommer att ge dig handfasta tips som du kan börja använda direkt efter föreläsningen och få förändring i din vardag.

Efter den här föreläsningen kommer du att veta hur du får ditt barn att vilja svara på frågor och hur du samtidigt stärker er relation.

Följ stegen här under för att få tillgång till hela föreläsningen som är ca 30 minuter lång. 

  • Tryck på knappen här under - du kommer då till ett formulär där du fyller i ditt namn och din mailadress
  • Gå till din inkorg och leta upp mailet från Sabina Hasselgren
  • Följ länken som du får i mailet så kommer du till sidan där du hittar den inspelade föreläsningen

Sabina Hasselgren

Jag som driver sidan -din hand att hålla i är en högskoleutbildad socialpedagog som coachar och vägleder vuxna och barn med misstänkt eller konstaterad ADHD, autism diagnos.

Jag är gift med Niklas och tillsammans har vi två barn, flicka född -04 med ADHD och autismdiagnos. och pojke född -06 med ADHD diagnos. Efter att våra barn fick sina diagnoser utredde jag och min man oss och det visade sig att vi båda har ADHD diagnoser - allt detta skedde mellan åren 2016-2019.

När jag upptäckte hur lite hjälp man som förälder får från samhället och hur låg kunskapen är om dessa diagnoser i skolan så valde jag att säga upp mig från min tjänst som socialpedagog i skolan för att starta mitt eget företag. Idag hjälper jag hundratals föräldrar i medlemstjänsten föräldrahjälpen att få känna sig trygga och tillräckliga i sitt föräldraskap så att både dom och deras barn får må bra.

Du kan tryggt försäkra dig om att jag både vet rent personligt, yrkes- och utbildningsmässigt vad jag hjälper dig med oavsett om du väljer att bli medlem i föräldrahjälpen, bli coachad eller tar del av annat material här på sidan.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig om du har några frågor,
kram Sabina