Gå från KAOS till LUGN i NPF-familjen

Välj mellan
1. 26/9 klockan 19.00
2. 27/9 klockan 11.00

Gå från kaos till lugn i NPF-familjen

image

Live Webinar Session has ended now.

Det här är ingen vanlig föreläsning där du efteråt känner att du inte fick ut någonting. Jag delar med mig av riktiga tips och metoder, sådant som faktiskt kommer att ge dig kunskap, pepp och inspiration att förändra din vardag.

Workshopen kommer att pågå i ca 1,5 h

Ladda med papper och penna, du kommer att behöva det!

Efter workshopen kommer du att:

1. Ha en färdig bild av hur du vill ha din vardag
2. Ha ditt sätt att ta dig dit
3. Veta vad du behöver för att ta stegen

Det kommer att finnas en BONUS
TILL DIG SOM ÄR MED LIVE PÅ WORKSHOPEN!

 Upplever du att det är andra som styr din vardag och att du inte kan påverka?

❥ Känns det som det ständigt är något som tar din tid och din uppmärksamhet och att dagarna bara går?

På kvällen stupar du i säng, eller så ligger du och grubblar på allt som du "borde" göra, allt som måste tas tag i och dom där samtalen som du behöver ringa.

Önskar du att det fanns ett annat sätt? Att du kunde ha bättre rutiner, att du kunde ta tag i alla dom där måstena - att det kunde finnas ett slut någon gång?

Men du vet inte var du ska börja?

Efter workshopen kommer du att:
1. ha en färdig bild av hur du vill ha din vardag
2. ha ditt sätt att ta dig dit
3. veta vad du behöver för att ta stegen

Sabina Hasselgren

Jag som driver sidan -din hand att hålla i är en högskoleutbildad socialpedagog som coachar och vägleder vuxna och barn med misstänkt eller konstaterad ADHD, autism diagnos.

Jag är gift med Niklas och tillsammans har vi två barn, flicka född -04 med ADHD och autismdiagnos. och pojke född -06 med ADHD diagnos. Efter att våra barn fick sina diagnoser utredde jag och min man oss och det visade sig att vi båda har ADHD diagnoser - allt detta skedde mellan åren 2016-2019.

När jag upptäckte hur lite hjälp man som förälder får från samhället och hur låg kunskapen är om dessa diagnoser i skolan så valde jag att säga upp mig från min tjänst som socialpedagog i skolan för att starta mitt eget företag. Idag hjälper jag hundratals föräldrar i medlemstjänsten föräldrahjälpen att få känna sig trygga och tillräckliga i sitt föräldraskap så att både dom och deras barn får må bra.

Du kan tryggt försäkra dig om att jag både vet rent personligt, yrkes- och utbildningsmässigt vad jag hjälper dig med oavsett om du väljer att bli medlem i föräldrahjälpen, bli coachad eller tar del av annat material här på sidan.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig om du har några frågor,
kram Sabina